Over ons

Ongelooflijk Lekker bestaat uit het gouden team: Henk & Antoinette. Henk is het gezicht van de zaak, de gezellige en gepassioneerde spraakwaterval, waarbij je terecht kunt voor al je tips rond kaas en nootjes. Antoinette houdt zich naast haar eigen werk bezig met de administratie, de socials en de noodzakelijke schoppen onder Henks’ achterste. Daarnaast kunnen we altijd bouwen op onze vaste toppers: Cees en Charlotte die ons altijd uit de brand komen helpen wanneer nodig, en waar we heel erg dankbaar voor zijn. (En voor wie het zich nog steeds afvraagt: ja, Antoinette en Charlotte zijn zussen. Nee, ze zijn geen tweeling).

Voor zowel Henk als Antoinette begon de kaascarri√®re binnen het bedrijf Smith Kaas. Henk had daarvoor al de nodige ervaring met de notenbranche via zijn vader Henk sr. In 2015 konden wij onze droom waar maken, een eigen speciaalzaak! We kregen de kans om de voormalige winkel van Mw. Smith over te nemen, en Ongelooflijk Lekker was geboren.

Wij hebben ons gespecialiseerd in een mooi assortiment met voornamelijk Hollandse Kazen en de heerlijkste noten en zuidvruchten. Daarnaast hebben wij ook een wisselend assortiment met zachte kazen, eieren en diverse kaastoebehoren. Naast onze werkzaamheden in de winkel, zijn we (met name in de zomermaanden) te vinden op diverse markten en evenementen.

Naast plakjes voor op de boterham en nootjes voor bij de borrel, vinden we het ook heerlijk om kaasschotels te bereiden. Prachtige borden vol lekkers waar u verder geen omkijken naar heeft en alleen maar van hoeft te genieten. Maar denk ook eens aan een heerlijke, versgemalen kaasfondue, we informeren u graag!

Kom zeker eens langs in ons winkeltje aan de Walstraat 83 in Vlissingen!